U bent hier: Home › Pampus Challenge

Pampus Challenge

Wat is de Pampus Challenge?
De Pampus Challenge is een wedstrijd waarbij er 2 km geroeid wordt (in skiff, C1 of 2x/2-), aansluitend  21 km fietsen (op eigen fiets) en de Challenge wordt afgesloten met 5 km hardlopen.  Diegene die alle onderdelen in de snelste tijd doet, is de winnaar!

Vier categorieën
De Pampus Challenge kent dit jaar 4 categorieën: de Bikkelcategorie (dan worden alle disciplines – roeien, fietsen, lopen – door één persoon gedaan) en de Estafettecategorie (elke discipline wordt door een ander persoon gedaan bijv.jij roeit, je buurman fietst en je vrouw, dochter of vriend loopt – deze hoeft geen lid van Pampus te zijn).  Het roeionderdeel wordt wel altijd door een Pampuslid gedaan.
Nieuw dit jaar zijn de categoriën: DUO en JEUGD. Bij de Duocategorie roei je in een 2x of 2- en de ene roeier fietst, de andere roeier neemt het hardloopdeel voor zijn/haar rekening. Echt teamwork dus. 
Bij de Jeugdcategorie kan de jeugd van 10 t/m 15 jaar zich inschrijven. Zij schrijven zich in als bikkel, estafette of duo. De afstanden voor de jeugd zijn wel anders: 500 m roeien, 6 km fietsen en 1 km hardlopen. 
Let op: fietshelm verplicht!

Voor wie is de Pampus Challenge?
Voor alle leden van Pampus die minimaal C1 afgeroeid zijn!

Pampus Challenge in 2016

Net als in 2010, 2011 en 2012 wordt ook in 2016 weer de Challenge georganiseerd (in 2013 is de Challenge door gebrek aan deelname niet doorgegaan, in 2014 en 2015 niet georganiseerd). In 2016 vindt de Challenge waarschijnlijk weer vóór de zomervakantie plaats. De datum zal nog bekend gemaakt worden.  


Vrijwilligers ook nodig
Naast de deelnemers hebben we ook altijd wat helpende handen nodig aan de kant. Kun of wil je zelf niet meedoen maar wel helpen en niets van dit spannende evenement missen, ben je van harte welkom om ons te komen helpen. Meld je dan even bij Stephanie Agoston of Jeannette Disseldorp. (zie ledenlijst)

Uitslagen van Pampus Challenge 2011

Uitslagen van Pampus Challenge 2010

Uitslagen van Pampus Challenge 2012 per onderdeel en uitslagen per 500 meter

Ogenblik a.u.b. ...